Werkwijze

MindLift Coaching & Counseling start met een intakegesprek. Jij geeft zelf in het kort je vraagpunten aan. Waar zit je mee? Waar zoek je een oplossing voor? Wat verwacht je van mij?

In een serie vervolggesprekken gaan we stap voor stap verder met je hulpvraag. Wat is er aan de hand? Hoe kunnen we jouw situatie hanteerbaar maken? Wat wil jij (veranderen)? Hoe buigen we jouw uitdagingen om naar de door jou gewenste uitkomst?

MindLift hanteert geen standaardmodellen. Want iedereen is anders. Jouw vraagpunten vergen een andere benadering dan die van een collega of vriend. MindLift combineert vakkennis met intuïtie en pragmatisme. Bewezen modellen en technieken zijn slechts ondersteunend. Alle gesprekken worden gevoerd vanuit het hart. Met gevoel en empathie. Respect en onvoorwaardelijke acceptatie. Oprechtheid en vertrouwen. In een prettige en veilige omgeving.

Alleen jij bepaalt wat je kwijt wil. En MindLift luistert. Met volledige aandacht, zonder (voor)oordeel. Met vragen en reflectie worden jouw bewustwording en inzicht vergroot. Pasklare oplossingen zijn er niet. Wel hulpmiddelen die je helpen geschikte antwoorden te vinden. Je wordt uitgedaagd. Maar ook aangemoedigd en ondersteund. Je krijgt handvatten en begeleiding om jouw doelstellingen te realiseren. MindLift geeft je heel veel positieve energie. Maar jij blijft de baas over jouw eigen traject.
Jij geeft het tempo aan. Jouw inzet en motivatie zijn doorslaggevend.